Ваш запит прийнято.
Очікуйте на дзвінок
від оператора

закрити Запис через улюблений
мессенджер:
Запит відправлено!
Тримай телефон поблизу
та очікуй на дзвінок.
Напишіть свій телефон і ми вам подзвоним:
Відправить
* Натискаючи кнопку, я підтверджую, що ознайомлений з Політикою конфіденційності ** Заявка вважається дійсною, лише після її підтвердження координатором / оператором

Методи візуалізації судин

КТ та МРТ - ангіографія

Необхідність візуалізації артеріального та венозного судинного русла очевидна. Існує величезна кількість захворювань, пов’язаних з патологією артерій і вен, а також варіанти і аномалії будови.

Методи візуалізації судин можна розділити на дві групи:

  1. інвазивні, які супроводжуються маніпуляціями на судинах;
  2. неінвазивні, або малоінвазивні, при яких немає втручання або воно мінімальне (внутрішньовенне введення контрасту через катетер в периферичній вені):
  • УЗД, допплерографія
  • КТ ангіографія ( проводиться з контрастом)
  • МРТ ангіографія ( буває безконтрастна і контрастна)

У діагностичному відділенні медичного центру «Омега-Київ» ви зможете зробити:

  • КТ ангіографію на сучасному мультиспіральному 64-зрізовому томографі Philips Brilliance, обладнаному двохколбовим інжектором «Ульріх» для автоматичного введення контрасту. КТ- аортографія проводиться з ЕКГ – синхронізацією. Зображення аналізуються на професійних робочих станціях з найсучаснішим набором програм для реконструкцій.
  • МРТ –ангіографію безконтрасту (TOF) на сучасному високопольному томографії Philips Achiva 1,5T . Контрастна МРТ ангіографія проводиться за допомогою інжектора автоматичного введення контрасту. Зображення аналізуються на професійних робочих станціях з найсучаснішим набором програм для динамічного збору даних та реконструкцій.
  • УЗД судин шиї, голови та кінцівок (дуплексне сканування) за допомогою ультразвукового сканера Toshiba Aplio XG premium класу, що дозволяє не тільки побачити судину, але і рух крові по судині, напрямок кровотоку, швидкість, перепони, які порушують нормальний кровоплин (бляшки, тромби та ін.).

Медичний центр «Омега-Київ» - на варті вашого здоров’я!