Ваш запит прийнято.
Очікуйте на дзвінок
від оператора

закрити Запис через улюблений
мессенджер:
Запит відправлено!
Тримай телефон поблизу
та очікуй на дзвінок.
Напишіть свій телефон і ми вам подзвоним:
Відправить
* Натискаючи кнопку, я підтверджую, що ознайомлений з Політикою конфіденційності ** Заявка вважається дійсною, лише після її підтвердження координатором / оператором

Актуальні питання сучасної ультразвукової діагностики

Не тільки ультразвук

11-12 жовтня 2018 р. відбулася науково-практична конференція з міжнародною участю «Актуальні питання сучасної ультразвукової діагностики», організована Українською Асоціацією фахівців ультразвукової діагностики (УАФУД), Українського Допплерівського Клубу (УДК), разом з кафедрою променевої діагностики НМАПО.

Конференція зібрала велику аудиторію фахівців ультразвукової діагностики та суміжних спеціальностей, проведена у форматі цікавих лекцій, майстер-класів, круглих столів, рефреш-курсів та виставки бенефітів ультразвукових сканерів вітчизняного та зарубіжного виробництва.

Тематика конференції була різноплановою, стосувалася використання ультразвуку в гепатології, уронефрології, кардіології, в діагностиці судинної патології, патології молочних залоз, щитовидної залози, простати, кишківника, ортопедії і травматології, акушерстві та гінекології, УЗД в бойовій травмі, а також питанням інтервенційної сонографії.

Велика увага приділялася впровадженню європейських стандартів діагностики, використанню сучасних УЗ методик, таких як еластографія, стеатометрія, а також мультипараметричному ультразвуку та FAST- протоколам. На ультразвуковому форумі звучали доповіді не тільки про ультразвук, а й про використання інших методів візуалізації та мультимодальний підхід в діагностиці.

В рамках такої ініціативи на конференції з презентацією «МРТ в діагностиці раку передміхурової залози» виступила лікар «Омега Київ» Дереш Н.В., в якій провела паралелі УЗД, МРТ, КТ семіотики при даній патології та поділилася напрацюваннями нашого центру. Логічним продовженням дискусії була лекція по прицільній біопсії простати з використанням МРТ/УЗ fusion.

 

Наближення до європейських стандартів диктує нові вимоги до фахівців променевої діагностики – володіти та вміти інтерпретувати результати різних методів візуалізації при конкретній патології, що для лікарів медичного центру «Омега Київ» є пріорітетом.